Rămâi conectat

Curier Județean

ANI a constatat existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul fostului primar al comunei Poiana Vadului, Ilie Avram

Ziarul Unirea

Publicat

în

Agenția Națională de Integritate a constatat existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul fostului primar al comunei Poiana Vadului, Ilie Avram.

ani”În perioada exercitării mandatului de primar, a încheiat și semnat un act adițional privind prelungirea contractului de închiriere și a actului adițional încheiat între Consiliul Local Poiana Vadului și Asociația Crescătorilor de Taurine Poiana Vadului (asociație în cadrul căreia soția persoanei evaluate, deține funcția de secretar în cadrul Comitetului de Conducere). Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 76 din Legea 161/2003”, se arată într-un comunicat de presă publicat de agenție.

ANI precizează că persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază — de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea