Rămâi conectat

Ştirea zilei

Angajări în armată. MApN completează în 2017 plecările masive din sistem cu 1.656 de posturi pentru noi recruți

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Angajări în armată în anul 2017 • MApN are disponibile 1656 de posturi • Condițiile, perioada de înscriere și selecția candidaților

Armata recrutează candidați pentru ocuparea a 1.656 de posturi de soldat și gradat profesionist (SGP), seria a II-a 2017, înscrierile urmând să se încheie pe 30 iunie 2017.

Condițiile minime de recrutare sunt următoarele: vârsta între 18 ani, împliniţi până la data începerii programului de instruire, şi cel mult 50 de ani, împliniţi până la data încheierii primului contract de angajare; absolvirea cel puţin a învăţământului general obligatoriu (10 clase) sau dovedirea absolvirii acestuia până la data începerii programului de instruire.

Selecția candidaților se va desfășura în perioada 29 mai – 15 septembrie. Repartizarea candidaților pe unități militare și funcții va avea loc în perioada 3 – 5 octombrie, iar prezentarea candidaților în centrele de instrucție se va face pe 6 noiembrie 2017, pentru cei fără stagiul militar, respectiv pe 3 ianuarie 2018, pentru cei care au făcut armata.

Deși oficial nimeni nu recunoaște acest lucru, din cauză că militarii părăsesc masiv sistemul pe fondul numeroaselor nemulțumiri, MApN este nevoit să recruteze în fiecare an mii de oameni pentru a completa posturile vacante, dovada fiind faptul că pentru prima serie din 2017 MApN a scos la selecție alte 2.020 de posturi de soldați și gradați profesioniști. În special soldații, gradații, maiștrii militari și subofițerii acuză discrepanța foarte mare între salariile lor și ale ofițerilor, ceea ce le va afecta grav nivelul pensiilor, plus alte drepturi neacordate acestor categorii de militari din cauza necorelării legislației cu realitatea.

Pentru  informaţii  suplimentare cei  interesaţi  sunt  rugaţi să  ne  contacteze  la  sediul  Centrului  Militar  Judeţean  Alba  situat  în  Alba Iulia, Str. Regina Maria, nr. 6.

Telefon / Fax: (0258) 81.22.91


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea