Rămâi conectat

Politică Administrație

ANAF: Se prelungeşte termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
anaf-570x330Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat într-un comunicat că prelungeşte termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor scadente la 25 ianuarie. 

ANAF prelungeşte cu două zile termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor scadente la 25 ianuarie.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) prelungeşte cu două zile termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor scadente la 25 ianuarie 2017, pentru a da mai mult timp contribuabililor în acest scop, având în vedere că cele două zile anterioare, respectiv 23 şi 24 ianuarie, sunt nelucrătoare pentru bugetari.

‘ANAF a propus prelungirea cu două zile a termenului limită pentru depunerea declaraţiilor fiscale şi plata creanţelor scadente la 25 ianuarie 2017. (…) ANAF a iniţiat această propunere având în vedere faptul că luna ianuarie reprezintă vârful anual de depunere, iar data de 25 ianuarie a.c. este precedată de 4 zile nelucrătoare’, se arată în comunicatul ANAF.

Astfel, Agenţia a înaintat Ministerului Finanţelor Publice proiectul de Ordonanţă de Urgenţă privind prorogarea termenului de depunere a declaraţiilor fiscale şi de plată a creanţelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, în vederea iniţierii procedurii de avizare şi a includerii pe agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea