Rămâi conectat

Curier Județean

Americanca Becca Tobin noul transfer al CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia s-a mişcat rapid pe piaţa transferurilor şi şi-a asigurat serviciile a două jucătoare, achiziţii menite să întărească lotul condus de cehul Tomas Bilek. După conducătorul de joc Ancuţa Stoenescu (32 ani, liberă de contract după despărţirea de BC Danzio Timişoara), gruparea albaiuliană a mai transferat o baschetbalistă. Este vorba de americanca Becca Tobin (23 ani), ce are o înălţime semnificativă (1,95 metri) şi a jucat până în vară la Colegiul Arizona din USA. În cursul zilei de azi clubul CSU Alba Iulia a ajuns la o înţelegere cu Becca Tobin. Născută pe 21 aprilie 1988, jucătoarea de origine americană evoluează pe poziţiile 4 şi 5. Pivotul (foto, în dreapta) soseşte la Alba Iulia din Italia, mai exact de la clubul Basket Parma.
La mijlocul anului trecut a ajuns în Italia, la formaţia Basket Parma, grupare cu care şi-a reziliat contractul pentru a evolua din acest sezon la CSU Alba Iulia, cu care a semnat o înţelegere până în vară. Întărită considerabil în această perioadă, gruparea din Cetatea Marii Uniri, devenită una cosmopolită (antrenor ceh, 5 jucătoare din străinătate, 4 americance şi o israeliancă) are gânduri mari în partea a doua a stagiunii, intenţii ferme de a încheia pe podium. Nou-venita Ancuţa Stoenescu, care azi a ajuns la Alba Iulia venind din Cipru se gândeşte chiar la titlu. „Am ales Alba Iulia pentru că mi s-a părut cea mai bună soluţie pentru mine. A fost cea mai bună opţiune. Şi din punct de vedere baschetbalistic şi din punct de vedere profesional. Sunt convinsă că putem ataca titlul„, a spus pentru totalbaschet.ro componenta echipei naţionale.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea