Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi în valoare de peste 3.000 lei și 3 certificate de înmatriculare retrase, după un control rutier de 3 ore, la Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Starea tehnică a autovehiculelor verificată de poliţiştii rutieri din Blaj în cadrul unei acţiuni comune cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român. În cele 3 ore de acţiune, au fost aplicate 14 amenzi şi depistate 6 autovehicule cu defecţiuni tehnice.

La data de 22.02.2017, între orele 10.00 – 13,00, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Alba, au desfăşurat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor.

În cele 3 ore de acţiune au fost verificate 21 de autovehicule, la 6 dintre ele fiind constatate diverse defecţiuni tehnice.

În total, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.190 lei şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, este suspectat că s-a urcat drogat la volan și este cercetat de către polițiști. Citește și: Notarul din Mureș care a încercat să omoare o femeie din Blaj, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea