Rămâi conectat

Actualitate

Amenzi de peste 100.000 de lei date de polițiștii din Alba, în weekendul de Florii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 7-9 aprilie, poliţiştii din judeţul Alba au fost la datorie, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice şi nici accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane. În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, acţiunile vor continua.

Pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada 7-9 aprilie 2017, peste 160 de poliţişti au acţionat zilnic, în judeţul Alba, în locurile cu aflux mare de public, în zona lăcaşelor de cult, precum şi pe principalele artere rutiere, în vederea prevenirii evenimentelor negative şi diminuării riscului rutier.

În activităţile de patrulare au fost folosite, în medie, 60 de mijloace auto, iar 11 aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor au fost folosite în scopul combaterii excesului de viteză şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Măsurile luate de poliţiştii, care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice şi pentru siguranţa rutieră, au făcut ca cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

În această perioadă, în judeţul Alba, nu au fost înregistrate fapte de mare violenţă sau de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi nici accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

În ultimele 72 de ore, poliţiştii din Alba au constatat sancţionat 456 de abateri contravenţionale, în valoare totală de 102.730 lei, din care 62 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 370 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 17 la Legea 12/190 privind comerțul, iar restul la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.073 lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din care 3  pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea