Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Amendă” pe Facebook pentru situația de la Policlinica din Alba Iulia: ”Rușine să vă fie celor de la CJ Alba și celor de la Casa de Sănătate Alba pentru așa batjocură!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modul în care funcționează o parte a sistemului de sănătate în Alba, mai precis lipsa de organizare privind programările la Policlinica din municipiul Alba Iulia, a iscat revolta unui localnic, pe Facebook.

coada la policlinicaAcesta a postat pe rețeaua de socializare Facebook poze cu situația la care a asistat, joi, 30 iunie, când zeci de persoane au stat ore în șir la rând pentru o programare pe luna iulie, alături de un mesaj foarte dur pentru conducerea județului și a Casei de Sănătate: ”Rușine să vă fie celor de la CJ Alba și celor de la Casa de Sănătate Alba pentru așa batjocură!”:

”Așa sunt tratați cetățenii municipiului Alba Iulia în secolul XXI de către cei care păstoresc policlinica situată pe str. Mușetelului din Alba Iulia. Pozele au fost făcute în data de 30.06.2016. Și ”coada” continuă pina la etajul 2. Majoritatea persoanelor sunt persionari și s-au trezit de la ora 3.00 pentru a prinde loc la programările pt. luna iulie. După un joc de glezne sprijiniți unii în bastoane, și cum altfel decât după o binemeritată saună, mare parte din tăcuții pensionari au fost anuntați că s-au terminat locurile pt. luna iulie. Rușine să vă fie celor de la CJ Alba și celor de la Casa de Sănătate Alba pentru așa batjocură! Poate mulți din cei care au stat la coadă sunt rude de-ale voastre, incapabililor. Dați-vă demisia de onoare, dacă o mai aveți. Rog distribuiți, poate așa află cât mai mulți cum se guvernează această țară”, a scris albaiulianul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea