Rămâi conectat

Politică Administrație

Ambasadorul Paul Brummell, la Alba Iulia: Îi apreciem pe cei 2.500 de medici care lucrează în Marea Britanie; au un rol absolut deosebit

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ambasadorul Paul Brummell a declarat, vineri, la Alba Iulia, că cei 2.500 de medici care lucrează în Marea Britanie sunt apreciați, iar rolul lor este ”absolut deosebit”, precizând că imigranții din România au un rol foarte important și în ”sectorul de construcții și în sectorul de culegere de fructe”.

mediciAmbasadorul Paul Brummell a participat, vineri, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, la o conferință cu tema „stilul de conducere al Reginei Maria”, iar după aceasta a fost întrebat de un jurnalist care vor fi criteriile de menținere a forței de muncă în Marea Britanie după Brexit. Diplomatul a răspuns că Marea Britanie va rămâne o țară deschisă, iar imigranții au jucat și joacă în continuare un ”rol foarte important”.

”De exemplu, apreciem rolul făcut de medicii și asistenții medicali din România. Sunt 2.500 de medici români care lucrează în serviciul național de sănătate al Marii Britanii și au un rol absolut deosebit, dar nu este numai vorba de medici. Imigranți din România au un rol foarte important în sectorul de construcții, de exemplu, sau în sectorul de culegere de fructe, nu numai în cele mai înalte profesii, dar cred că referendum a fost puțin și despre faptul că rata de migrație în Marea Britanie rămâne foarte mare”, a mai spusPaul Brummell.

Acesta a adăugat că este de părere că britanicii au votat în favoarea Brexit-ului pentru ca populația să câștige control privind numărul de străini care vin, precizând că ”presiunea pentru servicii sociale, de exemplu, a fost și rămâne foarte mare”.

”Eu consider că nu suntem împotriva migrației. Migrația este foarte importantă și trebuie să rămână, incluzând din România, dar cei care au votat pentru Brexit au votat pentru a recâștiga mai mult control pentru acest proces”, a mai spus ambasadorul Paul Brummell.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea