Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Am reuşit să oprim prostia lui Emil Boc şi a găştii lui de incompetenţi: concedierea angajaţilor MAI din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În cadrul şedinţei Camerei Deputaţilor de marţi, 24 mai a. c., reprezentanţii PDL au supus dezbaterii proiectul de lege nr. 175/2011 privind unele măsuri speciale necesare pentru încadrarea în bugetul aprobat Ministerului Administraţiei şi Internelor pe anul 2011. Prin acest proiect iniţiat de Emil Boc şi gaşca lui de incompetenţi din fruntea Guvernului PDL se propunea reducerea drastică a numărului de angajaţi din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Această aberaţie legislativă marca PDL ar fi condus, şi în judeţul Alba, la concedierea a câtorva zeci de poliţişti, în special din mediul rural, printre care şi jandarmi şi pompieri. Prin votul parlamentarilor USL, acest proiect de lege a fost respins, astfel încât preoţii militari, poliţiştii, cadrele militare active, soldaţii voluntari, funcţionarii publici MAI pot sta deocamdată liniştiţi. Concedierile colective preconizate la peste 10.000 de persoane în întreaga ţară nu vor mai avea loc, deşi sunt convins că instrumentele de represiune ale Guvernului PDL vor începe să funcţioneze.
Nu este posibil ca „piticul atomic” Emil Boc să se laude că România a ieşit din recesiune şi prima măsură pe care o ia este să mai concedieze încă 10.000 – 15.000 de români. Dincolo de aceasta, în ultimii trei ani, poate şi ca efect al sărăcirii populaţiei, infracţionalitatea a crescut în România, iar gradul de siguranţă al cetăţeanului a scăzut în mod alarmant. De aceea, este o prostie fără margini să crezi că prin concedierea a mii de poliţişti şi jandarmi din întreaga ţară se va reuşi stârpirea jafurilor, a tâlhăriilor şi chiar a violenţelor soldate cu pierderi de vieţi omeneşti. În plus, cine-i va mai păzi pe unii ca Boc sau Băsescu de furia şi nemulţumirea românilor care vor ieşi din nou în stradă pentru a cere socoteală celui mai prost guvern din ultimii ani pentru modul falimentar în care au guvernat?!
Nu pot şi nu voi fi de acord niciodată ca siguranţa cetăţeanului să fie ştirbită prin măsuri atât de proaste precum concedierea poliţiştilor din România! Mă bucur că acest proiect al lui Boc şi a găştii lui de incompetenţi a fost respins şi am reuşit să salvăm în primul rând locurile de muncă ale poliţiştilor, jandarmilor, pompierilor şi ale preoţilor militari din România şi din judeţul Alba! Sper ca în curând să reuşim să salvăm şi restul românilor de acest Guvern Boc care musteşte de prostie şi incompetenţă!
Radu Eugeniu COCLICI, deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea