Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Am pierdut un om și un prieten extraordinar!” – mesaje pentru tânărul din Teiuș care și-a pierdut viața într-un grav accident de muncă, pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Familia și prietenii îl plâng tânărul din Teiuș care și-a pierdut fulgerător viața, marți, într-un accident de muncă pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda.

El se numește Adrian Sergiu Suciu și doar în urmă cu câteva zile a împlinit 27 de ani, iar foarte recent a sărbătorit un an de la căsătorie.

Mesajele curg pe pagina sa de socializare:

”Îmi e foarte greu sa îmi găsesc cuvintele… cu toții am pierdut un om și un prieten extraordinar ..dar mult prea repede!!!Condoleante familie care trece prin momente cumplite!!Iti spun la revedere prietene drag si de azi înainte pentru mulți dintre noi cei care te cunoaștem viața nu va mai fi la fel niciodată!!

”Am fost șocată și profund îndurerată sa aflu de tragedia care a avut loc. La 27 de ani, un tanar frumos, căsătorit de un an, mereu zambitor, optimist, sufletist, ce mi-a fost prieten și coleg de clasa, nu ar fi trebuit să ne părăsească atât de devreme, lăsând in urma atâta suferință. Nu îmi vine să cred, viața e nedreaptă și de neînțeles. Nici nu îmi pot imagina ce e in sufletul celor din familie. Speram doar, că există un loc mai bun unde pleacă ingerii dintre noi, deși asta nu umple golul lăsat in inimi. :((”

RIP. O pierdere imensa, un prieten foarte bun. Condoleante familiei!!!!!! Dumnezeu sa te aiba in paza !!!!!!!!

Cu inima indurerata, trebuie sa imi iau la revedere pentru totdeauna! Un om deosebit, cu un caracter extraordinar. Acum un an iti cantam la nunta, acum te conducem pe ultimul tau drum… Dumnezeu sa te odihneasca, Adi!”, i-au scris prietenii apropiați.

CITEȘTE ȘI UPDATE: Accident de muncă MORTAL pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda – Un tânăr a fost STRIVIT de un buldoexcavator

Din cercetările efectuate la locul tragediei a reieșit că tânărul era proprietarul unei firmese afla la volanul unei basculante cu care lucra pe şantierul în cauză. Nu se ştie încă din ce motiv, el a coborât din maşină, moment în care a fost strivit între bena basculantei sale şi un buldoexcavator care efectua lucrări în apropiere. Șoferul buldoexcavatorului a declarat că nu i-a observat prezenţa la manevra de mers cu spatele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea