Rămâi conectat

Politică Administrație

Alin Florea: Am încredere că voi fi persoana care va reprezenta PNL la alegerile locale din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Florea, unul dintre cei doi candidați liberali în competiția internă a partidului pentru alegerile locale de la Aiud, și-a reafirmat vineri, într-o conferință de presă, încredrea că el va fi cel care va reprezenta PNL în bătălia pentru câștigarea Primăriei Aiud.

alin floreaTotodată, acesta a declarat că va susține candidatul partidului în alegerile din 5 iunie, chiar dacă nu va fi el acela, ci colega lui, Oana Badea.

Legat de disensiunile din cadrul PNL cu privire la stabilirea candidatului pentru Primăria Aiud, reflectate de declarațiile noilor și vechilor lideri liberali apărute în presă, precum și de retragerea anunțului conform căruia Alin Florea era desemnat candidatul oficial, fostul purtător de cuvând al Primăriei Aiud suține că sunt de domeniul trecutului. Că se lucrează în echipă, că “telenovela” a luat sfârșit, iar competiția internă este benefică atât pentru partid, cât mai ales pentru electorat.

“Sunt unul dintre candidați. Este o telenovelă, după cum știți. Urmează se se realizeze un sondaj profesionist, o cercetare sociologică corectă, ce va stabili care dintre candidați are mai multe șanse la Primăria Aiud. Nu este o luptă între mine și cealaltă persoană, este o competiție internă normală și benefică. Sper ca în cel mai scurt timp să se finalizeze. Am încredere că voi fi persoana care va reprezenta PNL la alegerile locale  din Aiud” a spus Alin Florea.

De asemenea, deputatul PNL de Alba, Dan Simedru a spus că este convins că cine va fi candidatul PNL la Aiud va căștiga Primăria. Acesta se bazează pe sondajele realizate de partid care ar arăta că PNL conduce în preferințele electoratului din municipiu. (PB)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea