Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Alexandra Oltean – şef de promoţie la Colegiul Militar Mihai Viteazul: „La Alba Iulia am lăsat o parte din sufletul meu”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Alexandra Oltean01Şeful de promoţie din anul 2013 al Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia este Alexandra Ionela Oltean, o domnişoară din Târgu Mureş care a încheiat cei patru ani de studiu cu media 9,81. Cu toate că nu este din judeţ, tânăra a fost apreciată de cadrele didactice şi militare pentru că a respectat mereu disciplina unui Colegiu de un asemenea nivel şi a fost prima la învăţătură.

Ca şi planuri de viitor, Alexandra doreşte să urmeze cursurile Academiei Tehnice Militare din Bucureşti şi să continue cariera militara căreia s-a dedicat mult în anii de liceu.

„Anii petrecuţi la Colegiul Militar au reprezentat o experienţă deosebită din care am avut foarte multe lucruri de învăţat. La sfârşit am „tras linia” şi am observat că am trăit într-un mediu în care interesul tuturor era ca toate lucrurile să meargă pe un făgaş normal, iar pentru acest lucru mulţumim profesorilor. Pot spune că am lăsat aici câte o bucăţică din sufletul nostru, din trăirile şi amintirile noastre, care peste ani când ne vom reîntoarce ne vor trezi nostalgia de adolescenţi” a spus Alexandra Oltean.

Tânăra din Târgu Mureş nu a uitat de cei care i-au fost alături şi le mulţumeşte pe această cale. „Mulţumesc cadrelor didactice şi militare pentru că m-au instruit la acest Colegiu şi nu în ultimul rând mamei mele care mi-a fost mereu alături. Cu toţii mi-au îndreptat paşii spre începutul unui lung drum al vieţii”, a încheiat şeful de promoţie al Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea