Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

ALEGERI LOCALE 2016: La nivel național, peste 1.500 de persoane decedate găsite pe liste. MAI continuă verificările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 1.500 de persoane cu vârste mai mari de 100 de ani au fost scoase din bazele de date de la Evidenţa Populaţiei după ce s-a descoperit că figurau deşi erau decedate, fiind făcute acum verficări pentru alte peste 1.000 pentru care există informaţii că au încetat din viaţă, dar nu sunt acte care să ateste acest lucru.

În urma unor verificări făcute la structurile de Evidenţă a Populaţiei s-a decoperit că 1.563 de persoane, cu vârsta de peste 100 de ani, figurau în bazele de date deşi erau decedate.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că s-au identificat documente care atestă decesul şi au fost scoase acum din evidenţă, fiind actualizate bazele de date. Totodată, MAI precizează că verificările au avut loc în contextul procesului electoral şi că datele actualizate au fost trimise Autorităţii Electorale Permanente pentru ca respectivele persoane să fie scoase de pe liste.

Rămân însă cu semnul întrebării, şi se fac în continuare verificări, pentru alte 1.014 de persoane tot cu vârsta de peste 100 de ani.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea