Rămâi conectat

Politică Administrație

ALEGERI LOCALE 2016: Candidații M10 din județul Alba validați de Comisia de Integritate și Arbitraj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Partidul M10, organizația județeană Alba anunță validarea candidaților pentru alegerile locale din iunie 2016.

Prima noastră promsiune este de a respecta cetățenii și dorința lor de a vedea că oamenii propuși pentru a ocupa funcții de decizie sunt onești, și nu au probleme în justiție sau o moralitate îndoielnică.

Pentru asta, au fost create comisii de integritate la nivel județean și la nivel național. Acestea sunt independente de conducerea politică și au în componență persoane care nu sunt membri de partid, pentru a asigura un control din partea societății. Deciziile comisiilor sunt obligatorii prin statut.

În județul Alba, Comisia de Integritate și Arbitraj este formată din:
•    Lect. Univ. Dr. Petru Ștefan Ionescu
•    Arhitect Andrei Mărginean
•    Economist Diana Brebenar

Comisia a validat atât propunerile de candidați pentru consiliul local Alba Iulia (Marius Rusu, Bogdan Gavrilă, Veronica Sandu), cât și propunerile pentru Primăria și Consiliul Local al Comunei Sohodol, jud. Alba (Nicolae Trif, Tat Nicolae, Sicoe Cornel – Nicolae, Adam Daniel Sorin, Napău Ioan,Sicoe Ioan, Bendea Nicolae, Sicoe Petru, Stan Marinel, Leach Constantin, Bobar Liviu).

Ciprian Cucu, președinte M10 Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea