Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegeri în PNL: Mircea Hava și Mugur Cozmanciuc candidează pentru funcția de prim-vicepreședinte pe relații internaționale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Mircea Hava și Mugur Cozmanciuc și-au depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL pe relații internaționale.

Secretarul general al PNL Alba, Marius Hațegan, a confirmat, miercuri, pentru ziarulunirea.ro, că Mircea Hava și Mugur Cozmanciuc s-au înscris în cursa pentru funcția de prim-vicepreședinte pe relații internaționale, la Congresul din 17 iunie.

Deputatul Mugur Cozmanciuc este președintele PNL Neamț.

Potrivit unei centralizări realizate de Agerpres, Ilie Bolojan și Viorel Cataramă și-au depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice, Raluca Turcan și Alin Tișe pentru funcția de prim-vicepreședinte pe comunicare, Iulian Dumitrescu și Nicolae Robu — pentru prim-vicepreședinte pe mediul de afaceri și societate civilă.

De asemenea, pentru funcția de vicepreședinte pe regiunea Centru și-au depus candidaturile Florin Roman și Ovidiu Moldovan.

Sâmbătă, 17 iunie, are loc congresul PNL, în urma căruia va fi ales președintele partidului. Pentru șefia PNL candidează Ludovic Orban și Cristian Bușoi.

PNL Alba va susține moțiunea ”Partidul Național Liberal – Forța Dreptei: Ludovic Orban”. Liderul PNL Alba, Mircea Hava, a declarat că Ludovic Orban are susținere în țară de peste 75%.

În cadrul Congresului PNL, cu participarea a 5.000 de delegați, vor fi organizate alegeri pentru președinția PNL, prin vot asupra moțiunilor prezentate de candidați.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea