Rămâi conectat

Politică Administrație

ALDE a cerut postul de prefect de Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că organizația din care face parte a solicitat să primească funcția de prefect al județului Alba sau cel puțin cea de subprefect.  

În primul rând acesta a optat pentru prefect întrucât a motivat că în 2018 la Alba Iulia se va sărbători Centenarul, iar primul prefect de după unire al județului a fost avocatul Ioan Pop, membru al PNȚCD.

Întrucât PNȚCD nu mai este partid parlamentar, conform liderului ALDE Alba, în 2018, la Centenar, județul Alba ar fi reprezentat cel mai bine de un prefect cu un profil liberal care provine dintr-un fost partid liberal, asta chiar dacă funcția de prefect este apolitică.

Odată cu desemnarea prefectului persoana care ocupă funcția ar trebui să-și dea demisia din partid.

Până în prezent pentru funcția de prefect au vehiculate numai nume din PSD, marele favorit fiind Dănuț Hălălai. Lucrurile au început să se complice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea