Rămâi conectat

Politică Administrație

Albaiulienii aleargă simbolic în fiecare sâmbătă pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, cerând astfel reabilitarea lui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

uniti-salvam-stadionul-cetate01Albaiulienii care își doresc reabilitarea Stadionului ”Cetate”, unul dintre simbolurile acestui municipiu care zace în paragină, își dau întâlnire, în fiecare sâmbătă, pentru a alerga pe pistă acestuia în mod simbolic.

”În fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, vor fi întâlniri cu toți cei ce doresc reabilitarea Stadionului Cetate și salvarea acestuia de la degradare”, se arată în descrierea evenimentului creat pe rețeaua socială Facebook.

Consilierul local Mircea Trifu, sau ”independentul albaiulienilor” așa cum îi place să-și spună, declară că ”Uniți Salvăm Stadionul Cetate”.

Stadionul Cetate01Proiectul ”Uniți Salvăm Stadionul Cetate” a fost lansat luni și are ca scop sensibilizarea autorităților in ceea ce privește situația acestui obiectiv, declară Mircea Trifu.

”Îmi doresc sa construim treptat sâmbătă de sâmbătă un fenomen împreuna cu iubitorii de sport din Alba Iulia, care să se concretizeze într-un eveniment public in jurul datei de 1 decembrie”, precizează Mircea Trifu, pentru ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea