Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianul Mihai Pandelea, acuzat de crimă, condamnat la un an și nouă luni de închisoare pentru că a scos bani de pe cardul victimei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mihai Pandelea, inculpat în dosarul crimei din blocul M3 din Alba Iulia, a fost condamnat, luni, la un an și nouă luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

mihai pandeleaDupă ce a omorât-o pe Alina Bianca Tănăsie, Mihai Pandelea i-a luat portofelul în care victima avea cardul, s-a deplasat la un bancomat și a scos suma de 90 de lei, potrivit rechizitoriului.

Astfel, pe lângă crimă, Padelea e acuzat și de acces ilegal la un sistem informatic, respectiv de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

”Aplică inculpatului pedeapsa de 1 an, 9 luni şi 10 zile închisoare. Admite acţiunea civilă formulată în cauză de partea civilă Tănăsie Constantin şi, în consecinţă, obligă inculpatul să plătească părţii civile suma de 90 lei, reprezentând prejudiciu material. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 278,78 lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 26 septembrie 2016”, se arată în soluția pe scurt de pe portalul Tribunalului Alba.

La începutul lunii februarie a acestui an o crimă comisă într-un apartament din Blocul M3 din Alba Iulia a atras atenția opiniei publice, atât din cauza cruzimii cu care s-a produs fapta, dar și din cauza vârstei celor implicați – 23 de ani, victima și 26 de ani, agresorul, care și-a recunoscut vina imediat după ce a fost prins, iar acum este judecat pentru omor și furt calificat.

În dimineața zilei de 3 februarie 2016, Alina Bianca Tănăsie a fost găsită, fără suflare, căzută pe podeaua din dormitor. Pe corpul său s-au găsit multiple plăgi înjunghiate, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că din apartament lipsesc mai multe bunuri. La scurt timp, anchetatorii l-au depistat și pe făptaș, Mihai Răzvan Pandelea, un tânăr de 26 de ani, din municipiu, care a recunoscut totul și a povestit, pas cu pas, ce s-a întâmplat. Acesta i-a aplicat fetei 25 de lovituri de cuțit.

Citește și RECHIZITORIU: Mihai Răzvan Pandelea și-a înjunghiat victima de 25 de ori. ”FILMUL” crimei din blocul M3, din Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea