Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianul George Man, rănit grav de o mașină în timp ce a trecut strada pe bicicletă, a murit la Spitalul Județean de Urgență

Ziarul Unirea

Publicat

în

George Man, tânărul în vârstă de 34 de ani, rănit grav în urmă cu cinci zile, în timp ce se deplasa cu bicicleta, într-un accident produs în cartierul Micești, a pierdut, luni, lupta cu viața, decedând la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. În acest timp, prietenii și cunoscuții acestuia s-au mobilizat pe internet și au donat sânge.

UPDATE: Înmormântarea va avea loc joi, 25 mai 2017, de la ora 13.00, la Biserica Sfântul Nicolae din Micești.

Accidentul a avut loc miercuri, 17 mai. Tânărul rula pe pista de biciclete, a încercat să traverseze drumul la intersecția strada Calea Labului din cartierul Micești, însă nu s-a asigurat, și a fost lovit de o mașină condusă de o femeie care se deplasa pe sensul de mers Micești – Șard.

George Man a fost transportat, apoi, în comă, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, iar pe Facebook mai mulți internauți, prieteni și cunoscuți ai acestuia, au făcut apel la donare de sânge.

George a fost de profesie programator şi un ciclist pasionat.

Cei de la Shoebox, pe care George i-a ajutat când au realizat logo-ul, au scris un mesaj prin care au făcut apel la donare de sânge. ”Vă rog să încercați cei care puteți, să donați sânge în orice oraș din țară și să specificați că este pentru Man George (MAN GEORGE DRAGOȘ) din Alba. Este în comă, după un accident miercuri dimineață, în stare foarte gravă. Haideți să ne unim cu toții pentru ca acest tânăr de 34 de ani să-și poată continua viața. Ne rugăm lui Dumnezeu să-l tină cu zile și să-l readucă în mijlocul celor dragi. Dar nu uitați că Dumnezeu lucrează și prin oameni ca voi. Un detaliu pe care poate cei mai mulți dintre voi nu îl cunosc, este faptul că George e autorul logo-ului Shoebox. A fost primul român care mi-a sărit în ajutor atunci când ne căutam o identitate vizuală. Pentru aceasta, și multe altele, abia aștept să-i mulțumesc, din nou, față-n față. Cred din toată inima și sper să se însănătoșească rapid și să revină între cei dragi. Eu cred că Dumnezeu îl poate aduce din nou printre noi și poate binecuvânta mâinile medicilor și inteligența lor pământească cu puterea și înțelepciunea lui divină”.

FOTO Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea