// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Albaiulianul Andrei Nana organizează competiții de atletism în Florida

Andrei Nana 1Un albaiulian stabilit în Florida, Andrei Nana, împreună cu soția lui Claire Nana sunt fondatorii unei fundații de ultra-atletism, International 100+ UltraRunning Foundation, Inc., care organizează în luna noiembrie un ”festival de atletism” cu competiții de 3 ore, 6 ore, 12 ore, 24 ore si 6 zile.

Festivalul Icarus Florida UltraFest numit după personajul mitologic Icarus este văzut pe plan internațional ca o competiție de elita. Înțelegând problema atleților ramași fără un campionat mondial, organizatorul Andrei Nana a decis să ofere o competiție la nivel internațional la toți atleții membri ai echipelor naționale dacă vor dori să participe în Florida.

Organizatorul ne spune că deja a fost contactat de membri ai echipelor naționale ale Serbiei, Ungariei din estul Europei interesați să participe. Competiția este pe un teren plat, de 1 kilometru lungime, 70% acoperit de umbră, iar temperaturile vor fi de aproximativ 19 grade Celsius noaptea si 28, ziua.

Andrei Nana este un atlet cu succese mari in competițiile mondiale cum ar fi UltraBalatonul în Ungaria, Spartathlonul în Grecia sau UltraMilano-Sanremo în Italia. El ne-a informat că cel puțin un alt roman este interesat să participe la Icarus Florida UltraFest și așteaptă cu nerăbdare să ajute la dezvoltarea mondială a acestui sport de elită, chiae mai mult acum, în urma anulari campionatelor mondiale.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook