Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Adrian Cibu va lupta în prima gală Superkombat din 2017, unde îl va întâlni pe puternicul Dumitru Țopai, antrenat de Ciprian Sora

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportivul albaiulian Adrian Cibu va lupta, duminică, în prima gală Superkombat din 2017, la categoria semigrea plus (86 de kilograme), unde îl va întâlni pe puternicul Dumitru Țopai, antrenat de fostul SPP-ist și campion european de kickbox, Ciprian Sora.

Adrian Cibu, membru al Centrului de Arte Marțiale Tengu, a fost chemat să lupte în Superkombat datorită formei bune pe care o are, el având în palmares 12 victorii din 16 meciuri, dintre care opt prin knockout.

Sportivul albaiulian va lupta, duminică, la doar opt zile de la ultimul său meci, în urma căruia a câștigat Centura Night Fight, după ce l-a învins prin knockout pe adversarul său, Nicolai Buceac.

Un mesaj de încurajare pentru Adrian Cibu a transmis, pe Facebook, și Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, unde acesta lucrează. ”Jandarmul Adrian Cibu îl va întâlni duminică la București pe Dumitru Țopai într-o confruntare în limitele categoriei semigrea plus”.

Gala va începe de la ora 20.00 și va fi transmisă pe Sport.ro.

Promotorul Eduard Irimia a anunțat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, ca prima gală Superkombat din 2017, va avea loc pe 12 martie, la Berăria H, din Capitală, urmând să fie un eveniment eliminatoriu pentru primul Grand Prix al anului, din aprilie, transmis în direct și în Statele Unite ale Americii.

„Cu siguranță, Superkombat va trece la un nou nivel, avem un upgrade de producție odată cu parteneriatul semnat cu Five’s, din rețeaua AV Alliance, care va putea permite la nivel global accesarea producției de top în orice colț de pe planetă. Experimentul va fi pe 12 martie. Totul va semăna cu acele gale K-1 care se organizau în Japonia în urmă cu câțiva ani. Cu siguranță, va fi un eveniment de neratat”, a mai spus promotorul.

Începând cu acest sezon, galele Superkombat vor putea fi urmărite inclusiv peste Ocean, ca urmare a contractului semnat cu gigantul american CBS.

În ring vor urca următorii luptători:

1. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Cosmin Maxim (România) vs Alex Radnev (România)

2. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Dragoș Imbrea (România) vs Ionuț Șandur (România)

3. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)
Jian Amiri (Norvegia) vs Adelin Mihăilă (România)

4. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Adrian Cibu (România) vs Dumitru Țopai (România)

5. Super Fight – Categoria mijlocie (-72 kg)
Andrejs Baranov (Letonia) vs Eduard Chelariu (România)

6. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Marius Munteanu (România) vs Valentin Bordianu (România)

World Grand Prix – Eliminare

7. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Daniel Stefanovski (Elveția) vs Alex Filip (România)

8. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Moriba Kosiah (Surinam) vs Robert Orbocea (România)

9. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Cosmin Ionescu (România) vs Sebastian Ciobanu (România)

10. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Robert Constantin (România) vs Mihăiță Golescu (România)

11. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Simon Ogolla (Norvegia) vs Sebastian Cozmâncă (România)

SUPERKOMBAT (prescurtat SK) este una dintre cele mai importante promoții din kickbox. A apărut în 2011, după prăbușirea organizației japoneze K-1 și a promoției olandeze It’s Showtime. Aceasta secondează GLORY (noul K-1) la nivel mondial, alături de alte promoții precum nou înființatul K-1 Rising sau GFC-ul prințului Amir Shafypour. Patronul promoției este Eduard Irimia, fost promoter de box profesionist în România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea