Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Adrian Cibu va lupta cu Constantin Rusu din Republica Moldova, la Gala Colosseum II de la Mamaia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Albaiulianul Adrian Cibu, noul deținător al Centurii Transilvania, va lupta, vineri, cu Constantin Rusu din Republica Moldova, în cadrul Galei Colosseum II Tournament, ce va avea loc la baza Idu din Mamaia.

Luptător al Centrului de Arte Marțiale Tengu din Cluj-Napoca și pregătit de Tengu Laczko Levente, Adrian Cibu are moralul ridicat după ce, în ultima gală disputată, l-a învins prin technical knockout (TKO) în prima repriză pe adversarul său, Flavius Boiciuc, câștigând astfel Centura Transilvania.

Adrian Cibu și Constantin Rusu luptă la categoria 81 de kilograme.

Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, unde este angajat Adrian Cibu, a postat, pe Facebook, un mesaj de încurajare.

”Colegul nostru Cibu Adrian, sportiv în cadrul Centrului de Arte Marțiale Tengu, intră din nou în ringul de luptă, de data aceasta împotriva unui sportiv din Republica Moldova, în cadrul galei Coloseum II, care va avea loc vinerea aceasta la Arenele IDU din Mamaia”, a scris Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

Gala va fi transmisă în direct la Digi Sport II de la ora 20.00.

Prețul unui bilet este 50 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea