Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulian dat în urmărire, condamnat la închisoare pentru proxenetism, depistat de polițiștii din Hunedoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 9 februarie 2017, poliţiştii Biroului de Investigați Criminale Orăştie au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de Judecătoria Alba Iulia pe numele unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Alba Iulia.

Acesta a fost condamnat de instanța de judecată la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de proxenetism şi la 4 luni de închisoare pentru complicitate la furt calificat.

Bărbatul, care se sustrăgea executării pedepsei şi era urmărit naţional şi internaţional, a fost depus în Penitenciarul Deva, în vederea executării pedepselor privative de libertate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea