// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Alba sub lumini de Oscar – concurs de fotografie cu participare gratuită şi premii de 9.000 de euro

Alba Iulia sub lumini de Oscar01Alba sub lumini de Oscar – un concurs de fotografie care se va desfăşura la Alba Iulia, în perioada 28 iulie – 1 august, la care participarea este gratuită, deşi premiile totale, în bani sunt de 9.000 de euro.

Mediul online arată că în Alba Iulia sunt mulţi fotografi profesionişti sau amatori de fotografie, iar organizatorii vor realiza cursuri teoretice şi practice la care sunt invitaţi participanţii, numărul de locuri fiind limitat la 150. Înscrierile încep din 1 mai, iar mai multe informaţii vor fi oferite pe pagina de Facebook – Alba sub lumini de Oscar.

Programul de cursuri teoretice şi practice cuprinde: fotografia de produs cu Cătălin Săvulescu, fotografia panoramică şi de peisaj cu Marek Czarnecki, fotografia de street & urban cu Vlad Eftenie, fotografie de acţiune cu Cosmin Someşan, editare de fotografie cu Luca Achim şi modalităţi de iluminare cu lumina continua cu Cătălin Rudolf.

În programul de 5 zile este cuprinsa şi o excursie pe Valea Frumoasei de 2 zile, transportul fiind asigurat de organizatori. Cursurile teoretice se vor desfăşura la restaurantul medieval PUB 13. Expoziţiile de fotografie vor avea loc într-un spaţiu situat chiar lângă Poarta a III-a a Cetăţii  Alba Carolina, locul unde are loc schimbul gărzii.

În fiecare seară vor fi proiecţii de fotografie şi filme documentare pe esplanada din spatele Porţii a III-a

În ultima zi a festivalului se va organiza un vernisaj al câştigătorilor acestei ediţii a festivalului şi se vor acorda premiile. Premiul I-2000 euro, premiul II-1500 euro, premiul III-1000 euro, 7 menţiuni a 400 euro.

Toţi participanţii vor beneficia de preturi speciale pentru cazare şi masa din partea partenerilor acestui eveniment.

Sursa foto: Facebook Alba sub lumini de Oscar

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook