Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Iulia: Străzile de pe Dealul Furcilor și din cartierul Meridian vor fi reabilitate. Trei firme puternice înscrise la licitație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările de reabilitare a străzilor de pe Dealul Furcilor și din cartierul Meridian vor demara în luna martie, dacă nu vor fi înregistrate contestații, a spus, luni, viceprimarul Gabriel Pleșa, la emisiunea ”Audiența Publică” de la radio Unirea FM.

Meridian Alba Iulia13La licitație s-au înscris trei firme puternice – Elis Pavaje, Florea Grup și Euro Expres –, iar câștigătorul va fi desemnat într-o săptămână, a mai precizat viceprimarul Gabriel Pleșa.

”Într-o emisiune, la radio Unirea FM, discutam că intră în linie dreaptă două cartiere rezidențiale, mai exact, strada Meridian și parțial Costache Negruzzi și modernizare de drumuri pe strada Izvorului, Nicolae Labiș și Barbu Catargiu, cunoscut de albaiulieni sub numele de Dealul Furcilor. Ce pot să vă spun, pentru cele două proiecte s-a organizat acea licitație, au fost prezente trei firme: Elis Pavaje, Florea Grup și Euro Expres. Ofertele sunt în faza de evaluare și eu zic că în maxim o săptămână vom desemna câștigătorul și dacă nu sunt contestații vom semna contractele de execuție urmând ca după 1 martie să demareze lucrările. Eu cred că niciunul dintre constructori nu vor vrea să întindă lucrurile. Locuitorii acestor zone vor avea străzi noi, cu rigole, cu trotuare, până în toamna acestui an”, a afirmat liberalul Gabriel Pleșa. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea