Rămâi conectat

Ştirea zilei

„#Alba Iulia 2018”, pe tricourile „alb-negrilor”! Unirea Alba Iulia, ambasadorul municipiului Alba Iulia şi al Centenarului Marii Uniri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Intrată într-o nouă eră, după implicarea financiară a lui Gicu Grozav şi Mihai Oancea, divizionara terţă Unirea Alba Iulia doreşte să devină, cu adevărat, imaginea municipiului reşedinţă de judeţ.

Astfel, în viitoarea stagiune a Ligii a 3-a, pe pieptul tricourilor pe care le vor folosi „alb-negrii” în disputele externe va fi plasat un mesaj de suflet: “#Alba Iulia 2018”. Trimiterea este evidentă, o propagandă prin „sportul rege” a Capitalei de Suflet a românilor, în condiţiile în care anul viitor va fi Centenarul Marii Uniri, iar Alba Iulia va fi în prim-planul manifestărilor dedicate împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea României Mari.

În acelaşi context, precizăm că Unirea Alba Iulia negociază cu două firme echipamentul pentru următorul sezon, Liga a 3-a, ediţia 2017-2018, iar omul de afaceri Hans Schuller, director general al Atlas Express & Logistics, a devenit sponsorul principal al echipei albaiuliene. Este primul partener care se alătură proiectului “renaşte Unirea”, un exemplu de urmat în ceea ce priveşte formaţia fanion a judeţului, ce încearcă să refacă din temelii Centrul de copii şi juniori şi să revină, în câţiva ani, în prim-planul fotbalului autohton


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea