Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Fest 2017. Ce pretenții are Delia pentru concertul de la Alba Iulia: Tunuri de căldură, 12 sticle de apă ”normală, nu reci”, cameră cu canapea și masă de machiaj

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai așteptat eveniment al anului din Alba Iulia, Alba Fest 2017, debutează vineri, iar capul de afiș al serii este ținut de concertul Deliei, care cere organizatorilor tunuri de căldură la scenă, în funcție de temperatura de afară, 12 sticle de apă plată ”normală, nu reci”, dar și cort sau cameră backstage, încălzită sau răcită, cu canapea, masă de machiaj și oglindă înaltă de 1,5 metri.

Alba Fest 2017, eveniment ce se organizează în 2-4 iunie, aduce la Alba Iulia nume mari ale industriei muzicale românești, între care Loredana, Smiley, Damian&Brother sau Delia.

Din primele informații, cele mai mari pretenții le are, se pare, Delia. Ea cere Primăriei Alba Iulia o scenă de minim 10 pe 6 metri, acoperită, neimprovizată și un podium extra pentru înălțarea setului de tobe. Totodată, pentru evitarea accidentelor, ea solicită ca scena să fie ”obligatoriu curată, cât și asigurată/ancorată. Nu în ultimul rând, după caz, în funcție de temperatură, lângă scenă, trebuie asigurat un cort încălzit/răcit, iar la cortul de FOH și pe scenă tunuri de căldură în funcție de temperatura de afară.

De asemenea, ea solicită un cort sau cameră backstage cu canapea, masă de machiaj, oglindă înaltă de 1,5 metri și stendere, dar și un cort pentru dansatorii ei cu 8 scaune, stender pentru haine și oglinzi înalte.

În contractul Delei este menționat că ”nu se admite folosirea instrumentelor noastre de către alte trupe”, dar și că materialele grafice pentru show sunt în format .mov HD 720p 16:9, iar ”toate visualurile sunt sincronizate cu trak-urile și trebuie redate simultan cu acestea”, fiind ”necesar ecran lead în fundalul scenei cu o lățime de minim șase metri și module led cu un pitch de 8 milimetri sau superior”.

”Pentru momentul ”Ce are ea” cu mapping-ul pe rochia supradimensionată avem nevoie de: videoproiector proiector minim 15000 lumens și rezoluție minimă 1024×768, cu obiectiv focus în funcție de distanța finală dintre videoproiector și rochia de pe scenă. Personal tehnic care să realizeze maparea video a rochiei. Timp prealabil pentru repetiția momentului – pe întuneric. Pentru partea de video și lumini este necesar contactul telefonic prealabil”, se mai arată în contract

De asemenea, pentru buna desfășurare a evenimentului, echipa Deliei susține că trebuie asigurat ”un culoar de comunicare între scenă și FOH, delimitat de garduri modulare”.

În contract se mai arată că bandu-ul Delei vine cu tot ce are nevoie pe scenă, mai puțin curentul, așa că solicită ”o cuplă de 16A, monofazat, Schuko, pe fiecare parte a scenei, plus încă una la FOH, la mixer”.

Citește și PROGRAMUL ALBA FEST 2017

Pentru organizarea Alba Fest 2017 este pusă la dispoziție suma de 465.000 de lei.  De asemenea, Primăria Alba Iulia pune la dispoziție suma de 189.000 de lei cu TVA inclus.

Spectatorii vor avea parte de muzică bună aproximativ 4 ore pe zi, iar concertele se organizează în Piața Cetății din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea