Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Fest 2016: Show total în prima zi de festival! Concerte cu trupa Maxim, Carla’s Dreams, Adda, Nicoleta Nucă, Antonia și Fely Donose

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Nu prea știm cine ar putea să cânte așa ceva, dar suntem siguri c-am legat refrene ce le-ați cântat! În prima seară de Alba Fest punem flow pe beat în modul cel mai reușit cu Maxim, ADDAugam ceva sentiment să-nțelegem dragostea cu Nucă și Antonia, apoi ne dezlănțuim cu Feli și Carla’s Dream. Cam asta ar fi rețeta primei zile de festival, la Alba Fest. Vineri, 27 mai, de la ora 19.30 urcă direct din topuri, pe AF Stage, headlinerii celor mai cunoscute festivaluri din România. De la primul cântec până la bis, albaiulienii au garantată o petrecere de vis”, spun organizatorii evenimentului, dezvăluind, într-un mod inedit, numele invitaților.

VIDEO AERIAN.” Alba Fest”, evenimentul care a adunat la Alba Iulia peste 30.000 de oameni, filmat de la înălțime. Cum arată Piața Cetății plină ochiAlba Fest este emblema evenimentelor din Cealaltă Capitală. Peste 30 000 de participanţi în fiecare an,  peste 40 000 watts de sunet consumaţi, cel puţin 3 zile de muzică bună în forma cea mai pură, şi 100% ocupare la cazare, cam asta înseamnă în cifre şi date festivalul din Cetate, singurul cu cea mai sănătoasă creştere din Transilvania.

Desfăşurat în cea mai mare cetate a României, evenimentul devine de neocolit de mii de tineri care aleg să-şi întâlnească idolii în regim de gratuitate şi să se distreze la preţuri nepiperate. La toate acestea, adăugaţi precizia şi consistenţă cu care acest eveniment este conectat la întreaga ţară prin cele mai importante canale de comunicare.

Evenimentul din 2016 este formă de facto a podiumului celor mai actuale clasamente muzicale. Este diferenţa dintre a auzi o piesă şi a avea pe scenă cea mai ascultată piesa a anului cântată de Willy William, James Arthur sau Inna. O zi de festival care atinge şi depăşeşte criteriile de top în privinţa producţiei, de la scena până la ultimul efect pirotehnic. Poate, singurul festival în care “acces gratuit” înseamnă acces garantat la un show absolut, cu artişti a căror faimă e depăşită doar de numărul de hit-uri. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea