Rămâi conectat

Curier Județean

Alba: Accident mortal între o cisternă cu gaz lichefiat şi un autoturism, pe DN 1, la Oiejdea. Coloana de maşini se întinde acum pe câţiva kilometri!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pericol de explozie! Un accident, în urma căruia 3 persoane şi-au pierdut viaţa, a avut loc azi, în jurul orei 15.20, pe DN 1, în zona Oiejdea.

O cisternă care transporta gaz lichefiat a intrat frontal într-o maşină, în urma căruia trei persoane care se aflau în autoturism au decedat.

Circulaţia se desfăşoară pe un singur sens de mers.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, SMURD şi ambulanţe.

Update 1:

Ambuteiajul provocat în trafic a făcut ca pe o distanţă de aproximativ 5 kilometri pe ambele sensuri să se întindă o coloană de autoturisme. Mulţi dintre şoferi, pentru a evita aglomeraţia produsă de accidentul mortal fac cale întoarsă şi caută rute ocolitoare pentru a depăşi zona.

Update 16.45: Traficul în zonă a fost reluata fost reluat.

Pasagerii din faţă ai autoturismului, marca Volkswagen Passat, care au decedat în urma impactului sunt doi fraţi din Abrud, în vârstă de 20, respectiv 22 de ani şi un tânăr din comuna Bistra. Cea de a treia victimă se afla pe bancheta din spate a maşinii.

Autoturismul condus de tânărul abrudean, din cauza unei depăşiri riscante sau a vitezei excesive, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autocisterna încărcată cu gaz. Cei trei pasageri au murit pe loc, iar maşina în care aceştia se aflau a fost practic spulberată.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea