Rămâi conectat

Curier Județean

Al 13-lea furt a fost cu ghinion! Bărbat reținut de polițiști după ce a ”făcut curățenie” în gospodării din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Aiud au reţinut un bărbat din municipiul Timişoara care este bănuit de comiterea a 13 furturi, de pe raza municipiului Aiud, cu un prejudiciu total de aproape 8.000 de lei. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 03.08.2017, în jurul orei 13,30, în urma unui apel prin care un cetăţean reclama faptul că dintr-un magazin din Aiud, un individ a sustras produse cosmetice, la faţa locului s-a deplasat urgent un echipaj de poliţie.

În urma investigaţiilor, la scurt timp de la sesizare, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Timişoara, care încerca să-şi asigure scăparea.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Aiud, iar în urma investigaţiilor efectuate a rezultat că bărbatul mai este bănuit de comiterea altor 12 furturi, de pe raza municipiului Aiud.

Se pare că, în perioada 11 mai – 3 august bărbatul a sustras 8 biciclete, un motocultor şi un motocros, din diverse locuri de pe raza municipiului ( scări de bloc, curţi sau de pe stradă) precum şi un telefon mobil, dintr-un autoturism şi instrumentar medical (un stetoscop) dintr-o unitate medicală din Aiud.

Prejudiciul total, rezultat din aceste fapte, a fost estimat la 7.970 de lei.

Faţă de H.F., a fost luată măsura reţinerii, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un bărbat de 38 de ani, din Abrud, este suspectat de polițiștii din Abrud că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. La data de 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea