Rămâi conectat

Curier Județean

AJOFM Alba: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, JOI, la Alba Iulia. Peste 260 de posturi oferite de agenți economici din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţia  Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei de  Muncă  Alba  organizează  în data de 20 octombrie 2016, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia şi Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Alba Iulia, Str. Ardealului, Nr.1, începând cu ora 9.30.

Această acţiune are ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelate categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

De asemenea, reamintim că absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

Până în acest moment şi-au anunţat participarea 25 de agenţi economici care oferă peste 260 locuri de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea