Rămâi conectat

Curier Județean

AJOFM Alba: 300 de locuri de muncă în Portugalia, la cules de zmeură, disponibile prin Eures. Detalii despre salariu și acte necesare pentru înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cules-zmeuraAgenţia Națională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, serviciul de ocupare EURES Romania, anunță 300 locuri de muncă în domeniul agricol disponibile în Portugalia. Se caută 280 de culegători de zmeură și 20 de sefi de echipă.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017, iar selecția va avea loc în perioada 25.01 – 26.01.2017, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița.

Persoanele cu domiciliul în județul Alba, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca Alba, la sediul din Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel: 0742.281887, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– CV EUROPASS  în limba română.

Durata contract: aproximativ 3 luni (pentru culegător zmeură) și aproximativ 3-6 luni (pentru șef de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/ începutul lunii martie 2017.

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură/experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei.

Salariu: Salariul de bază pentru culegător zmeură (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro brut/lună; salariul pentru culegător zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămână de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro brut/lună. Salariul pentru șef de echipă: minim 691,71 euro brut/lună – maxim 1227 euro brut/lună.

Limba străină: Avantaj limba engleză/spaniolă – cunoștințe de bază (dar nu este obligatoriu). (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea