Rămâi conectat

Sport

AJF Alba, acuzată în cazul legitimării lui Gabriel Cotoară la Şurianu Sebeş | CS Ocna Mureş şi-a precizat poziţia printr-un comunicat de presă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încurcatul caz al fotbalistului Gabriel Cotoară continuă. Fotbalistul a evoluat etapa trecută la Şurianu Sebeş, în partida cu Energia Săsciori, însă CS Ocna Mureş consideră că legitimarea sa nu a fost regulamentară, incriminând AJF Alba.

„Atragem atenţia asupra legitimării neregulamentare a jucătorului Cotoară Gabriel Ilie la echipa ACS Sebeş, încălcându-se grav prevederile statutului AJF Alba (art. 58 b) şi art. 34.1 din RSTJ„, se arată în comunicatul de presă remis de Clubul Sportiv Ocna Mureş, semnat de preşedintele Sorin Corpodean.

Fostul preşedinte al AJF Alba Sorin Corpodean este acum în litigiu cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, condusă de Cristian Petropulos, fostul său colaborator.

Am publicato pinia Clubului CS Ocna Mures in litigiul cu jucatorul Cotoara Gabriel Ilie, referitor la competentele, procedurile prevazute de statutul AJF Alba si regulamentele in vigoare (Regulament Disciplinar, respectiv Regulamentul pentru Statutul si Transferul Jucatorului de Fotbal), respectiv hotararile comisiilor din cadrul AJF Alba in litigiul mentionat.

Citește și: „Telenovela” Gabriel Cotoară – CS Ocna Mureș continuă | Fotbalistul și-a precizat punctul de vedere: „Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu lingușiri!”

Clubul ocnamureşean scoate în evidenţă, prin documente, eroarea AJF Alba, menţionând că după decizia Comisiei pentru Statutul Jucătorului s-a ignorat „dreptul nostru de a introduce recurs (…), Hotărârile pronunţate în prima instanţă (CSJ) pot fi atacate la Comisia de Apel pentru hotărârile Comisiei de Disciplină, Comisiei pentru Statutul Jucătorului… Recursul suspendă executarea hotărârii atacate!

„Războiul” dintre Gabriel Cotoară şi CS Ocna Mureş este unul total. Fotbalistul a fost exclus din lot înaintea începerii returului, cazul  a ajuns la comisiile AJF Alba, iar acum în subiectul fierbinte intră şi AJF Alba, considerată în culpă, în ceea ce priveşte legitimarea sa la Şurianu Sebeş, liderul Ligii a IV-a Alba neputând însă să piardă jocul la „masa verde”.

În schimb, Gabriel Cotoară a precizat că a solicitat în cererea înaintată în 13 martie către AJF Alba să i se pună la dispoziţie „un exemplar „al convenţiei civile de prestări civile înregistrată în 2 septembrie la AJF Alba, întrucât clubul nu i+a pus la dispoziţie exemplarul trei

[nggallery id=3668]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea