Rămâi conectat

Sport

Aiudeanul Szabolcs Szekely a semnat cu CNS Cetate Deva! Făgărăşanu şi R. Bodea (ambii ex-Performanţa Ighiu), în efectivul pretendentei la promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul aiudean Szabolcs Szekely (31 de ani) a semnat cu CNS Cetate Deva, echipă din Seria a 4-a a Ligii a 3-a ce are obiectivul promovarea în eşalonul secund, aici urmând să-şi regăsească foştii colegi de la Performanţa Ighiu, portarul Roberto Bodea şi atacantul Andrei Făgărăşanu.

Cred că am făcut o alegere potrivită. Am discutat cu oficialii de la Deva şi m-a atras proiectul propus, crearea unei echipe puternice, ce are drept obiectiv promovarea în eşalonul secund”, a spus S. Szekely, ce a marcat în două rânduri pentru Performanţa în tur.

Pe lângă liderul Naţional Sebiş, principala contracandidată la promovare se anunţă CSM Şcolar Reşiţa, unde au poposit alţi doi jucători ai Performanţei: Fabian Himcinschi şi Cristi Poiană.

Fost la Performanţa Ighiu în prima parte a stagiunii eşalonului terţ, experimentatul vârf a parafat o înţelegere valabilă până în vară cu gruparea unde s-a înfiripat o mini-legiune ighiană, pe lângă portarul Roberto Bodea, în această pauză competiţională gruparea hunedoreană readucându-l în efectiv pe Andrei Făgărăşanu (fost la Performanţa Ighiu) în toamnă.

S. Szekely şi Făgărăşanu au preferat să-şi rezilizeze contractele cu Performanţa în turul stagiunii, fiind dezamăgiţi de evenimentele petrecute în curtea formaţiei ce avea mari pretenţii înaintea debutului stagional.

Szekely are la activ şase promovări în cariera ce cuprinde 14 nume de cluburi: Metalul Aiud, Gloria Bistriţa, Oaşul Negreşti, Unirea Alba Iulia, FCM Câmpina, Unirea Urziceni, CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş, CFR Timişoara, Arieşul Turda, ACS Recaş, ACS Poli Timişoara, UTA Bătrâna Doamnă şi Performanţa Ighiu.

A cunoscut bucuria a trei promovări în Liga I cu CS Otopeni (2008), Internaţional Curtea de Argeş (2009) şi ACS Poli Timişoara (2013) şi tot atâtea în eşalonul secund, cu Gloria Bistriţa II (2005), ACS Recaş (2012), UTA Arad (2015).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea