Rămâi conectat

Sport

Agronomia Bucureşti – CSU LPS Alba Iulia 64-52 | Primul eşec în turneul semifinal pentru pretendenta la promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU LPS Alba Iulia a suferit întâiul eşec în turneul semifinal de promovare în Liga Naţională, în derby-ul extern cu Agronomia Bucureşti, scor 52-64 (14-12, 12-14, 10-22, 16-16), un meci cu probleme de arbitraj acuzate de vizitatoare.

Următoarea întâlnire va fi duminică, 2 aprilie, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, un alt meci important, cu Rapid Bucureşti, o altă candidată la accederea în elită.

Până la pauza mare partida a fost echilibrată, după primele 20 de minute scorul fiind egal 26-26. Determinat în economia jocului a fost sfertul al treilea, adjudecat de gazde la o diferenţă de 12 puncte, care s-a păstrat până la final.

*Nicuşor Marcu: „Am avut parte de un arbitraj dubios”

Am început foarte bine, până la pauza mare am condus şi cu 8 puncte diferenţă, dar au fost 3-4 erori grave de arbitraj care au contat. Am avut parte de un arbitraj dubios, diferenţa de pe tabelă nefiind reală. Normal că nu ne convine să pierdem, dar asta este. Ţinând cont că am avut meci şi în campionatul Under 18, victorie cu Rapidul, consider că junioarele s-au prezentat foarte bine, mai ales că a fost vorba şi de acumularea oboselii. Urmează un meci foarte important, acasă cu Rapid Bucureşti şi trebuie să fim concentraţi„, a declarat Nicuşor Marcu

Marcatoare CSU LPS: Kelly Walter – 13 puncte, Alexandra Bobar – 12, Georgiana Plăviţu – 10, Adina Ivașcu – 9 puncte, Mădălina Geleriu – 7 puncte, Andreea Fleşer – un punct; a mai jucat Florina Rusu, din lot au mai făcut parte Iuliana Petrifălean, Alexandra Boţan, Andra Geleriu, Ionela Țetcu şi Teodora Petrescu

Lupta în fruntea clasamentului s-a strâns după ce Agronomia Bucureşti a învins CSU LPS Alba Iulia 64-52, iar Rapid Bucureşti a trecut de SCM Timişoara, scor 75-72.

După prima înfrângere a formaţiei din Cetatea Marii Uniri, situaţia în ierarhie este următoarea: 1. CSU Alba Iulia 13 p (6 victorii, un eşec), 2. Agronomia Bucureşti 11 p (5 victorii, un eşec), 3. Rapid 11 p (5 victorii, un eşec), 4. SCM Timişoara 10 p (3 victorii, 4 ănfrângeri); 5. CSM Oradea 7 p (o victorie, 5 eşecuri), 6. KSE Tg. Secuiesc 7 p (o victorie, 5 înfrângeri), 7. CSM Ploieşti 4 p (4 înfrângeri)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea