Rămâi conectat

Ştirea zilei

Agresorii băiatului de 16 ani, înjunghiat în plină stradă la Alba Iulia pentru o bicicletă, reținuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agresorii băiatului de 16 ani, care a fost înjunghiat în plină stradă la Alba Iulia pentru o bicicletă, au fost reținuți fiind acuzați de vătămare corporală și tentativă de tâlhărie. Aceștia vor fi prezentați, luni, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

incident alba iuliaPotrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cei doi minori care au încercat să-i fure bicicleta unui alt adolescent, iar apoi unul dintre ei l-a înjunghiat de două ori, au fost reținuți duminică pentru 24 de ore. Incidentul s-a produs pe stradă, în zona Cetate din Alba Iulia.

”Aceștia vor fi prezentați, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale”, arată Poliția Alba.

În acest caz, polițiștii au propus procurorilor ca agresorii să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Agresorul de 16 ani a fost identificat şi prins sâmbătă noaptea, iar cel de 17 ani a fost prins a doua zi. Cei doi au fost audiați, duminică, de către polițiști.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia şi examinată din punct de vedere medico-legal, iar potrivit concluziilor medicilor, se pare că rănile nu i-au pus viaţa în pericol.

Citește și VIDEO: Minor de 16 ani din Alba Iulia, înjunghiat în plină stradă, pentru o bicicletă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea