Rămâi conectat

Sport

Adversari dificili în play-off-ul Europa League: Steaua – Rosenborg şi Astra Giurgiu – AZ Alkmaar

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Steaua şi Astra Giurgiu vor avea adversari dificili în play-off-ul Europa League, tragerea la sorţi având loc astăzi.Astra Giurgiu Europa League 1

Steaua s-a aflat în urna capilor de serie şi va juca împotriva celor de la Rosenborg, într-o dublă de foc pentru echipa ex-uniristului Nicuşor Stanciu.

Manşa tur se va disputa la Bucureşti pe 20 august, iar returul va avea loc în Norvegia.pe 27 august.

În 2005, actualul antrenor al roş albaştrilor, Mirel Rădoi, făcea un meci extrem de prost cu nordicii, în play-off-ul Champions League, greşind la toate golurile adversarilor (3-2 a fost scorul din deplasare, după 1-1 acasă) şi punându-le pe tavă calificarea în grupe.

La Rosenborg joacă şi un fost fotbalist de la CFR Cluj, Mikael Dorsin. Fundaşul de 33 de ani a plecat cu scandal din Gruia în 2008 şi şi-a cerut mult timp după acel moment drepturile băneşti.

Astra (antrenor secund aiudeanul Bogdan Andone) nu a fost cap de serie şi va avea o confruntare incendiară în Europa League, cu toate că a evitat Borussia Dortmund.

Formaţia lui Marius Şumudică se va duela cu AZ Alkmaar. Primul meci va fi la Giurgiu. Meciurile tur se vor disputa pe 20 august, iar returul va avea loc o săptămînă mai tîrziu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea