Rămâi conectat

Sport

Adversar de marcă pentru Şurianu Sebeş în barajul de promovare în Liga a 3-a! „Chirurgul” Dan Alexa, în distribuţia Viitorului Caransebeş!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Adversar de marcă pentru Şurianu Sebeş în barajul de promovare în eşalonul terţ, în distribuţia gugulanilor de la Viitorul Caransebeş urmând să se regăsească „Chirurgul” Dan Alexa, antrenorul actual al prim-divizionarei Concordia Chiajna, legitimat la campioana judeţului Caraş-Severin.

*Peste 350 de meciuri în prima ligă!

Fotbalistul în vârstă de 37 de ani, originar din Caransenbeş, al cărui cetăţean de onoare este din 2010, „Chirurgul” este cel mai experimentat adversar din distribuţia Viitorului, având la activ peste 350 de meciuri în Liga 1 (Rocar, Poli Timişoara, Universitatea Craiova, Dinamo, Rapid), experienţe în China şi Cipru, dar şi în tricoul echipei naţionale.

Din 2014 s-a îndreptat spre cariera de antrenor, pregătind echipele ACS Poli Timişoara, Rapid Bucureşti, ASA Tg. Mureş sau Concordia Chiajna.

*Returul se joacă în „Arini”!

Manşa tur este programată sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş din Caransebeş, iar returul este prevăzut pe 24 iunie, la Sebeş, pe stadionul „Arini”, deşi s-a vehiculat şi varianta „Arena CSO” Cugir, conform ultimelor informaţii furnizate de Daniel Popa, preşedintele Şurianului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea