Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Adrian Teban: Oana Badea nu a convins până acum că poate fi propunerea PNL la alegerile locale din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copreşedintele PNL Alba Adrian Teban pune sub semnul întrebării candidatura Oanei Badea la primăria Aiud din partea organizatiei locale a PNL.

Adrian Teban01Potrivit lui Adrian Teban “”PNL Alba şi-a asumat responsabilitatea de a veni în faţa electoratului din judeţ cu candidaţi de primari credibili și capabili să răspundă nevoilor pe care le au locuitorii oraşelor pe care doresc să le reprezinte. Din punctul meu de vedere, în momentul de față Oana Badea nu corespunde acestui profil” a declarat Adrian Teban care este de părere că atitudinea Oanei Badea nu prea a fost in acord cu viziunea politică promovată de PNL și nici cu interesele aiudenilor. “În loc să își manifeste dorințele de dezvoltare ale Aiudului în interiorul partidului pentru a primii susținerea colegilor din biroul politic, domnia sa a ales să denigreze și să strângă semnături pentru demiterea din funcția de primar a unui coleg liberal. O astfel de atitudine nu poate fi tolerată dacă dorim să promovăm o politică bazată pe principii și bun simț. În plus, nici activitatea doamnei Badea din timpul campaniei pentru prezidenţiale, cand a avut cu totul alte opțiuni decat cele ale partidului, nu convinge ca poate reprezenta PNL la alegerile locale.”

Intrebat de posibila sustinere a aiudenilor la care făcea referire Oana Badea, copresedintele PNL Alba a preferat să spună că “din constatările noastre, aiudenii au nevoie de un primar care să pună punct disputelor şi scandalurilor, care să pună pe primul loc interesele orașului, nu orgoliile, un primar capabil să coalizeze forţele politice în jurul unor proiecte concrete de dezvoltare locală. Oana Badea nu a demonstrat încă că poate face mai mult decât cei pe care i-a contestat ” a precizat Adrian Teban.

Referitor la sondajul care o clasează pe Oana Badea în topul preferinţelor electoratului aiudean, copreşedintele PNL Alba a amintit că “şi pe Victor Ponta îl dădeau câştigător sondajele realizate de propriul partid. Cred că societatea are deja destulă experienţă în ceea ce priveşte astfel de acţiuni de influenţare şi manipulare. Sondajul la care faceți referire a fost realizat de oameni din partid, iar un astfel de demers este întotdeauna suspectat de părtinire” a declarat Adrian Teban.

Din spusele sale, PNL Alba intetioneaza să apeleze la sociologi profesioniști pentru a sonda opinia publică atât din Aiud, cât şi din Sebeş, două localităţi în care continuă discuţiile legate de viitorul candidat al PNL.”Este important să avem o imagine corectă asupra preferinţelor oamenilor şi să înlăturăm orice dispute interne pe această temă. Viitoarele sondaje realizate de profesionişti independenţi şi imparţiali vor contribui la stabilirea candidaţilor de primari. Pe cei care doresc să se înscrie în această competiție internă, îi așteptăm cu idei și proiecte politice pentru proprile localități” a concluzionat copreşedintele PNL Alba.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos, după ce promisiunile privind sediul operatorului și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea