Rămâi conectat

Actualitate

Adrian Teban este singurul candidat pentru şefia PNL Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi, 22 martie, de la ora 16.00, în incinta Casei de Cultură a oraşului Cugir se va des­făşura Adunarea Generală a PNL Cugir. În jur de 400 de membri ai organizaţiei locale sunt aşteptaţi să-şi aleagă structura de conducere pentru următorii patru ani: preşedintele şi Biroul Politic Local.

Până la data limită de depunere a candidaturilor, respectiv miercuri, 20 martie, singurul intrat şi rămas de altfel în cursa pentru şefia PNL Cugir este actualul preşedinte, primarul Adrian Teban. Competiţia se va da pentru Biroul Politic, unde s-au înscris în cursă 21 de liberali dintre care vor fi aleşi 12 membri şi 5 supleanţi: Florea Rodica, Muntean Emil, Furdui Călin, Mihai Nicuşor, Samoilescu Silviu, Valasă Alin, Petric Tatiana, Ţârlea Mircea, Simu Cristian, Mărginean Bota Claudiu, Pereanu Mariana, Ferchian Ioan, Popescu Rafael, Cherecheş Dan, Uritescu Cristian, Duma Graţian, Ştefan Iulian, Micu Romulus, Petric Grigore, Ciucur Ovidiu, Laslău Milutin. Vicepreşedinţii actuali ai PNL Cugir sunt Mihai Nicuşor, Muntean Emil, Florea Rodica, Valasă Alin.
Adrian Teban este preşedinte al PNL Cugir din anul 2009, când a câştigat „la scor” şefia organizaţiei locale în faţa colegului său, Mihai Nicuşor, cu ştate vechi la liberali, de aproape două decenii.
Adrian Teban şi-a exprimat ieri, înainte de alegeri, intenţia ca “viitoarea conducere să pună în practică toate angajamentele electorale pe care partidul şi le-a asumat în campanie şi mă gândesc în primul rând la cele trei mari proiecte cu care ne-am prezentat în faţa oamenilor: crearea unui parc industrial, modernizarea spitalului şi dezvoltarea infrastructurii locale” .
Pe ordinea de zi a conferinţei se află dezbaterea şi aprobarea Raportului de activitate a Biroului Organizaţiei PNL Cugir, în care va fi prezentat un bilanţ al activităţilor filialei cugirene din anul 2009 până în prezent, precum şi raportul financiar contabil. După finalizarea alegerilor, Biroul Politic Local va fi mandatat să desemneze reprezentanţii la Conferinţa Teritorială Alba din iunie anul acesta, când se vor organiza alegeri pentru funcţiile judeţene de conducere, conform statutului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea