Rămâi conectat

Sport

Adrian Hulea, preşedintele Viitorul Sîntimbru – suspendat 3 luni şi amendat cu 300 de lei, după jocul de la Petreşti!

Dan HENEGAR

Publicat

în

adrian-hulea-viitorul-sintimbruPentru protestele de la finele partidei din etapa a 4-a a Ligii a 4-a, dintre Sportul Petreşti şi Viitorul Sîntimbru, câştigată de gazde cu scorul 1-0, dintr-un penalty contestat de vizitatori, Adrian Hulea, preşedintele grupării din Galtiu, a fost suspendat pentru 3 luni, adică până la finele turului şi amendat cu 300 de lei.

Arbitrilor noştri nu le plac niciodată criticile, se simt autoştiutori fără greşeli şi imuni (ca parlamentarii) la tot ceea ce li se reproşează în legătură cu prestaţia lor din timpul partidei de fotbal . Sunt convins că şi alţi conducători de fotbal au protestat la o decizie sau mai multe decizii greşite a arbitrilor împotriva echipei lor dar nu li s a dat dreptate niciodată. Pentru ca ei «arbitrii» au gaşca lor şi regulile lor unde doar ei au dreptate. Şi noi conducătorii şi jucătorii vom fi întotdeauna sancţionaţi„, a comentat Adrian Hulea.

Decizia a fost luată în şedinţa de Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba de ieri, 28 septembrie.

Tânărul oficial este un obişnuit al Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Alba, în acest sezon mai suportând o pedeapsă, după runda inaugurală, Viitorul Sîntimbru – Şurianu Sebeş, fiind suspendat pentru o lună şi amendat cu 50 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea