Rămâi conectat

Ştirea zilei

Adolescentă din Cluj, aflată la rude în Alba, înghițită de apele Râului Mureș UPDATE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O adolescentă de 13 ani din comuna Gârbău, județul Cluj, aflată în vizită la rudele sale din Ocna Mureș, a dispărut sâmbătă după-amiază în apele râului Mureș.

UPDATE 11.20: Echipajele ISU Alba au descoperit în această dimineață cadavrul fetei, la circa 50 de metri în aval de unde aceasta a fost înghițită de apele Mureșului.

inecatMai multe echipe de salvatori cu bărci pneumatice din cadrul ISU Alba au derulat operațiuni de căutare în cursul serii de ieri, însă fără niciun rezultat. Operațiunile de căutare au fost reluate în această dimineață.

Potrivit ISU Alba, fata se afla împreună cu sora ei și cu doi verișori la scăldat în Mureș, în zona Uioara de Sus. Dispariția fetei a fost sesizată de un pescar care se afla în zonă, la rugămințile sorei adolescentei.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea