Rămâi conectat

Ştirea zilei

Adolescentă din Alba Iulia sechestrată și bătută de fostul ei prieten

Ziarul Unirea

Publicat

în

O minoră din Alba Iulia a fost bătută şi lipsită de libertate de prietenul său major. Bărbatul riscă să fie cercetat penal.

Potrivit Jandarmeirie Alba, “o femeie a apelat joi, 3 septembrie, la ora 16.00 numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă şi a solicitat ajutorul forţelor de ordine deoarece, când a ajuns acasă de la serviciu, fiica în vârstă de 16 ani i-a relatat că a fost victima unor agresiuni.

La domiciliul femeii s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a constatat că în jurul orei 10.00, în timp ce se afla în faţa porţii gospodăriei, minora a fost interpelată de un cunoscut, urcată cu forţa într-un autoturism şi dusă la domiciliul acestuia.

Fata a relatat că acolo, prietenul, cu 9 ani mai mare, a lovit-o în repetate rânduri, încercând astfel să o convingă să accepte să reia o relaţie de prietenie pe care cei doi ar fi avut-o în trecut. După aproximativ 2 ore minora a fost lăsată să plece, iar aceasta a fugit acasă şi si-a aşteptat mama pentru a o sfătui ce să facă în continuare.

Agresorul a fost identificat ca fiind T.S.D. ( 25 de ani ), domiciliat în municipiul Alba Iulia şi, în conformitate cu normele de procedură penală, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la existenţa unor infracţiuni ( lovire şi alte violenţe, art. 194 C.P. şi lipsire de libertate în mod ilegal, art. 205 C.P.) a fost întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi continuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea