Rămâi conectat

Actualitate

Acțiuni de CONTROL ale Poliției Alba în piețe și la comercianți: Amenzi de peste 330.000 de lei, carne, alcool și alte bunuri confiscate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acţiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare continuă în judeţul Alba. Potrivit IPJ, sunt în derulare acţiuni de control în pieţe şi la comercianţi. Până în prezent au fost confiscate produse alimentare, alcool şi alte bunuri, în valoare de 16.066 lei şi au fost aplicate 1.471 de sancţiuni contravenţionale, din care 129 pentru fapte de natură economică.

 Premergător Sărbătorilor Pascale, Poliţia Română desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare.

În perioada 14 – 26 aprilie 2016, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică, rutieră şi transporturi, împreună cu specialişti ANSVA şi ANPC au organizat 17 acţiuni de control ce au avut ca scop prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite.

Cu ocazia acestor acţiuni au fost constatate 34 de infracţiuni, din care 3 de evaziune fiscală şi au fost aplicate 1.471 de sancţiuni contravenționale, din care 129 pentru fapte de natură economică.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 331.710 lei.

În urma controalelor efectuate au fost confiscate 246 de kilograme de carne şi produse din carne, 194 de litri de alcool şi alte bunuri comercializate ilegal. Valoarea totală a confiscărilor este de 16.066 lei.

Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, pentru protejarea populaţiei împotriva actelor comerciale ilicite şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu produse alimentare continuă. Sunt vizate locurile de comercializare a produselor alimentare precum şi pieţele special amenajate pentru comercializarea mieilor.

La controale participă, alături de polițiști, specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea