Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune pentru siguranţa cetăţenilor, în gări din Alba şi în trenurile de călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de la transporturi au desfășurat o acţiune cu efective mărite ce a avut ca scop creşterea siguranţei cetăţenilor ce călătoresc cu trenul şi depistarea persoanelor care comit infracțiuni sau contravenţii în gări sau pe trenurile de călători. Au fost razii în 10 gări şi halte din judeţ şi pe 6 trenuri de călători.

politie-trenLa data de 23.11.2016, poliţiştii Serviciul Județean de Poliție Transporturi Alba au acţionat cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravenţiilor, a cerşetoriei şi comerţului ambulant precum şi a călătoriilor frauduloase.

Poliţişti au acţionat în 10 gări şi halte din judeţ şi pe 6 trenuri de calatori.

Cu ocazia acţiunii a fost identificat autorul unei infracțiuni de distrugere şi semnalizare falsă şi a fost depistată o persoană majoră, urmărită la nivel naţional pentru că dispăruse de la domiciliul său.

Totodată, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice şi au fost depistaţi doi călători frauduloși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea