Rămâi conectat

Actualitate

Acțiune în forță a polițiștilor și jandarmilor, în Alba: Amenzi de aproape 10.000 de euro în 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultimele 24 de ore, peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră au acţionat pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică precum şi pentru asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba continuă acţiunile dedicate creşterii siguranţei cetățeanului.

În cursul zilei de ieri, 21 iunie a.c., 201 poliţişti din structurile de ordine publică şi  poliţie rutieră au acţionat pentru menţinerea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii, alături de jandarmi, au constituit, în total, 99 de patrule de siguranţă publică, din care 10 mixte şi au folosit, 75 de mijloace auto.

Pe principalele artere rutiere din judeţ, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au acţionat pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor, fluidizarea şi controlul traficului rutier dar şi pentru combaterea excesului de viteză, fiind folosite 11 aparate radar.

În această perioadă, efectivele de ordine publică şi poliţie rutieră au aplicat 191 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 42.475 lei și au confiscat bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Totodată, au constat 9 infracțiuni, din care două în flagrant delict, au reţinut două permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au intervenit la 37 de solicitări venite din partea cetățenilor, dintre acestea 36 fiind primite prin intermediul serviciului 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea