Rămâi conectat

Actualitate

Acțiune cu 150 de poliţişti a IPJ Alba. Amenzi de peste 40.000 lei aplicate sâmbătă, 13 februarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 13 februarie, poliţiştii din Alba, angrenaţi în acţiunile care au drept scop creşterea gradului de siguranţă civică, prevenirea infracţiunilor, combaterea evaziunii fiscale şi creşterea siguranţei participanţilor la traficul rutier, au efectuat 46 de controale, au constatat 7 infracţiuni şi au aplicat peste 190 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 40.000 lei

IPJ AlbaPotrivit IPJ Alba, “la acţiune au fost angrenaţi 150 de poliţişti de la structurile de rutieră, ordine publică,  investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi alte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în colaborate cu poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi Alba, care au acţionat în medii şi locuri identificate cu risc criminogen, precum şi pe principalele drumuri naţionale pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală şi impunerea unui climat de siguranţă în trafic.

În urma acţiunii, poliţiştii au constatat 7 infracţiuni dintre care o infracţiune de natură judiciară, o infracţiune de natură economică şi 5 infracţiuni rutiere. Dintre acestea 5 infracţiuni au fost constatate în flagrant delict.

În cadrul filtrelor organizate, poliţiştii rutieri şi de ordine publică au urmărit depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie, legalitatea activităţii de transport public de persoane şi identificarea de bunuri provenite din activităţi infracţionale.

La regimul circulaţiei pe drumurile publice au fost aplicate 154 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 50 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au reţinut 6 de permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

În urma controalelor efectuate la mai multe societăţi comerciale cu sedii şi puncte de lucru într-un complex comercial, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au constatat o infracţiune de natură economico – financiară.

Pentru diferite alte încălcări ale prevederilor legale poliţiştii au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale dintre care 23 la Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 6 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, una la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor şi protecţia persoanelor, iar restul la alte acte normative.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea