Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune a polițiștilor din Alba Iulia: Zeci de firme și mașini verificate și peste 70 de amenzi aplicate, într-o singură zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat 4 autori de infracţiuni şi au aplicat peste 70 de amenzi, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă pe raza municipiului reședință de judeţ.

La data de 17.01.2017, între orele 08.00 – 12.00, 15.00 – 20.00, 25 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au desfăşurat, pe raza municipiului Alba Iulia, o acţiune de creştere a gradului de siguranţă publică.

Potrivit IPJ Alba,  au fost verificate 24 de societăţi comerciale şi 47 de autovehicule şi au fost depistate 78 de persoane care au comis abateri contravenţionale, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 16.450 lei.

Dintre sancţiuni, cele mai multe (65) au fost aplicate pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, în cadrul acţiunii, au fost identificaţi 4 autori de infracţiuni, ce sunt cercetaţi pentru fapte de furt, lovire, înşelăciune şi distrugere.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea