Rămâi conectat

Societate

ACCIDENT rutier pe raza localității Unirea: Patru mașini avariate și două persoane rănite ușor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politia_rutiera_10355700Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 11.30, pe raza localității Unirea. Din primele informații, în accident au fost implicate patru mașini, iar două persoane au fost rănite ușor.

UPDATE: Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, sâmbătă, 19 martie, ora 11.37, G.I.V. în vârstă de 48 de ani din comuna Horodnic de Sus, jud. Suceava, în timp ce conducea autotutilitara marca MAN pe strada Avram Iancu din Unirea, proprietate a unei societăți comerciale, nu a păstrat o distanță de siguanță corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un microbuz marca Mercedes Benz cu nr. de Cluj, condus de P.I.V. în vârstă de 47 de ani din Bistrița., după care a fost proiectat în autoturismul marca Renault, condus de A.K. de 58 de ani din București.

În urma impactului, F.A. de 34 de ani din Brașov și B.G.C. de 33 de ani din Câmpeni – județul Alba, pasagere în microbuzul cu nr. de Cluj, au suferit leziuni corporale ușoare.

Tot în evenimentului rutier a fost implicat și autoturismul marca Fiat cu nr. de înmatriculare în județul Cluj, condus de B.O.I de 47 de ani, al cărui autoturism a fost avariat din cauza dislocării unui element din carosiile celorlalte două autovehicule.  (A.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea