Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier, pe DN1, în zona localității Sântimbru: Coliziune între un TIR și un autobuz în zona sensului giratoriu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trafic îngreunat, miercuri dimineața, pe DN1 în zona localității Sântimbru, unde două autovehicule s-au ciocnit, iar o persoană este rănită ușor.

UPDATE 8.30: Traficul a fost reluat o oră și jumătate mai târziu și se circulă pe ambele sensuri, anunță IPJ Alba

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, miercuri dimineata, că din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate un autotren și un autobuz, traficul pe DN1 Alba Iulia – Teiuș se desfășoară îngreunat la kilometrul 389, în zona localității Sântimbru, în județul Alba.

UPDATE (ora 13.00): ”La data de 22.02.2016, în jurul orei 06.30, pe Drumul National 1, la kilometrul 389, în afara localităţii Sântimbru, în dreptul intersecţiei cu DJ 107 B, B.C.I., de 35 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autotren în direcţia Teiuş – Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz condus de un bărbat din judeţul Alba, care se afla în sensul giratoriu, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 34 de ani, ambii din municipiul Blaj, pasageri în autobuz, au suferit leziuni corporale uşoare. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea